Empleo AB

Vi hjälper dig och/eller ditt företag med rätt personal och kompetensutveckling! Vi är engagerade, professionella och genuina - En komplett personalpartner!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Vi arbetar lokalt och med en hög service och proaktivitet som våra kunder och konsulter uppskattar. Behöver du eller ditt företag en tillfällig eller permanent lösning kan du räkna med att vi gör allt för att hitta rätt person för jobbet. 

I ryggsäcken har vi många års erfarenhet inom såväl bemanningsservice som från alla de branscher vi erbjuder kompetenta konsulter. Dessutom har vi stora kontaktnät över hela Sverige. Det banar väg för snabba lösningar med mycket hög kvalitet. Till detta kan du lägga en hög och välfungerande service, på de tider som du behöver den.

Vår främsta tillgång är våra konsulter. Därför är det självklart att vi tar väl hand om dem. Det gäller i allt från vidareutveckling till kollektivavtal. Nöjda medarbetare ger de bästa resultaten, både för oss och våra kunder.

Varmt välkommen att kontakta oss för en vidare dialog.