• 2
  • 1

Stort intresse för LBAs Frukostmöte Exclusive

10 February 2017

En fantastisk frukost mötte deltagarna på LBAs tredje frukostmöte Exclusive i Ljungby Arena.
Swedbank, värd för dagens möte, inledde med att bland annat berätta om sitt engagemang i frågor med fokus på social-, ekonomisk- och miljömässig hållbarhet, te.x mobbing.

Efter frukosten var det dags att stifta bekantskap med Ljungbys nya kommunpolis Hans Sjöberg, som fick frågor av Mia Berglund, om sig själv, sitt yrke och sina planer som kommunpolis.
” Det ska finnas en naturlig kontaktperson att ringa när det inte gäller akuta fall, både i Ljungby och i Markaryd. Jag kommer att vara den personen”, säger Hans.

Emil Erlandsson, ägare av och tidigare VD för High Chaparral, tog sedan över med sin föreläsning ”Våga tänka nytt och tänka annorlunda”. Något de började med på High Chaparral för några år sedan.
” Vi bestämde oss för att gå till grunden och göra High Chaparral till en arena för galenskap, aktivitet och lek igen”, berättar Emil.
Emil bjöd också på en rad historier om sin farfar Big Bengt Erlandsson, grundaren av High Chaparral.

Avslutningsvis berättade Emil om sitt USA-projekt, att bygga en western-anläggning i Orlando. Ett megaprojekt som kommer att väcka uppmärksamhet ”over there”.