CIL bjuder in till en KickStart i Ljungby

06 April 2017

Nu har ni möjlighet att delta i en grupp av företag i Ljungby som vill komma igång med eller utveckla sin digitalisering! ”Smart produktion och nya affärer” är ett projekt som drivs av Teknikföretagen och IF Metall kring de möjligheter som snabbt skapas genom den digitala utvecklingen av sensorer, datorkraft, lagring, applikationer och avancerad behandling av stora mängder data mm. En del i projektet är att stötta företagen för att klara den digitala transformationen snabbare och bättre än övriga länder – för förbättrad hållbarhet, produktivitet och nya affärer i Sverige.

Ett delområde i projektet är ”Företag i digital förändring”, inom vilket man har tagit fram en modell för att öka insikten och takten i den digitala omvandlingen som redan pågår i en rasande takt. Modellen heter KickStart för Digitalisering och bygger på samverkan med företag i nätverk och har redan körts i Hudiksvall, Örnsköldsvik och Umeå. Nu ska detta spridas i landet och i maj startar nya grupper i Ljungby och Kalmar. CIL bjuder in till en KickStart i Ljungby.

KickStart innebär att medverkande företag avsätter en hel dag och två halvdagar för gemensamma träffar samt att man gör några hemläxor. Under träffarna försöker vi hjälpa ditt företag att hitta en struktur för era kommande digitala utmaningar, identifiera företagets möjligheter och förhoppningsvis landa i några startaktiviteter för företaget. Gruppen leds av Ola Wallberg, FiberOptic Valley och Monica Bellgran, Teknikföretagen. Glenn Gunnarsson, Teknikföretagen Kronoberg deltar också.

Tider i Ljungby

Onsdag 10 maj kl. 9:00-16:30

Tisdag 30 maj kl. 12:00-16:30

Tisdag 20 juni kl. 12:00-16:30

Anmälan

Vänligen uppge namn, företag, mobilnummer och ev. specialkost i ett mail till: malin@cil.se
Deltagandet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika. Sista anmälningsdag är 26 april.

Vid övriga frågor kontakta:
glenn.gunnarsson@teknikforetagen.se eller monica.bellgran@teknikforetagen.se