IT-företaget Consid öppnar nya kontor i Värnamo och Växjö.

13 December 2013

IT-­‐företaget Consid med huvudkontor i Jönköping växer och öppnar nya kontor i Värnamo och Växjö. En satsning som beräknas ge ett 20-tal arbetstillfällen.

Nyligen har Consid för andra året i rad blivit utnämnt som det snabbast växande IT-företaget i Jönköpings län enligt Dagens Industris årliga gaselltävling.

I dag finns Consid etablerat i orterna Jönköping, Stockholm, Norrköping, Malmö, Ljungby, Sundsvall, Göteborg, Kharkov i Ukraina och nu slår snart portarna upp i Värnamo och i Växjö.

- Vi har haft en snabb tillväxttakt som mycket grundar sig på ett nära samarbete med våra uppdragsgivare, då identifieras och realiseras lösningar som bidrar till konkurrenskraft och utveckling, säger Consids vd Peter Hellgren

Jönköpingsföretaget har i dag 170 anställda, varav ett närmare 70‐tal i Jönköping. Företaget beräknas i år omsätta 200 miljoner kronor. Det nya kontoret i Värnamo beräknas ge ett tiotal arbetstillfällen och minst lika många i Växjö.

Rätt medarbetare
Genom att vi bygger vidare på vårt framgångskoncept är vår målsättning att öppna fler kontor de närmaste två åren. En nyckelfaktor för att kunna fortsätta växa är att kunna attrahera rätt arbetskraft. Hittills så har vi inte haft några bekymmer med att attrahera rätt medarbetare, säger Peter Hellgren.