Inpeople Sverige AB

Inpeople hjälper ambitiösa företag och organisationer med kompetensförsörjning. Vi utgår från att våra kunder vet att det mesta hos dem går att kopiera förutom personalen. Vi utgår också från att våra kunder vill ha den bästa personalen hos sig. Därför ser vi till att alltid finnas tillhands och leverera femstjärnigt när våra kunder behöver oss. Med det viktigaste vi har - människor. Vi tar stort personligt ansvar för att kvalitetssäkra upplevelsen hela vägen. Vi vet att det gör skillnad och skapar nöjda kunder, nöjda kandidater, nöjda konsulter och ett gott rykte. Den 2 maj 2022 öppnar vi upp vårt tredje kontor - i Ljungby!

Vi är en HR-partner som passar organisationer som tycker personal är viktigt och som är noga med vilka som arbetar hos dem. Vi levererar ett genomarbetat koncept inom personaluthyrning och rekrytering.

Vi värnar alltid våra kandidater och konsulter och ser till att de blir väl bemötta, mår bra hos oss och har de bästa förutsättningarna att göra bra ifrån sig hos våra kunder.

Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi finns med kontor i Växjö och Kristianstad, utöver Ljungby.