"Frukostmöte Exclusive"

Minst tre gånger per år anordnar Ljungby Business Arena möten som vi kallar "Frukostmöte Exclusive". En chans för våra medlemmar att nätverka med andra företag i Ljungby, ta del av inspirerande föreläsningar samtidigt som en stor, god frukost avnjuts.

Upplägget för "Frukostmöte Exclusive".

"Frukostmöte Exclusive" har ett upplägg som återkommer under varje möte. Det börjar med en stor frukost som serveras på Ljungby Arena, med chans till mingel bland deltagarna. Man får ta del av information från Ljungby Business Arena och kommunen och sist men inte minst får alla chansen att lyssna på en inspirerande föreläsning med välkända entreprenörer och företagare. 

Medarrangörer till Frukostmöten på Campus Ljungby, Garvaren.

Förutom "Frukostmöte Exclusive", är även Ljungby Business Arena medarrangör, tillsammans med Idé & ResursCentrum, CIL, Handelskammaren och Ljungby kommun, i möten som går under namnet "Frukostmöte" där smörgås och kaffe serveras och sedan får deltagarna lyssna på en spännande föreläsning. 

Under 2020 kommer dessa frukostmötena att se lite annorlunda ut. De inleds med en kort presentation av ett nytt företag och därefter vår vi lyssna på en intressant föreläsning i ett aktuellt ämne. Frukostmötet avslutas med ett UF-företag som pitchar för sin idé.

Publicerat: 2020-04-20